✪ Hasan Merkit ! ✪ Fark ettiniz mi arkadaşlar? Sitenin bazı yerleri çok buglu çalışıyor. Sunucu da bazen aptallaşıyor. Hele ki bildirim sistemini söylemiyorum artık. Her taraf kırılan link olmuş. Burayı çok güzel elden geçireceğiz.
MultiLewin ✪ Hasan Merkit ! ✪ Tam da bunu yazacaktım. Düzelir elbet... Bu arada, ilk doğru düzgün edit yaptığım video 😃
MultiLewin Kanala bi' tane shorts attım. Binden fazla izlendi. Shorts atmak kanalı ayakta tutacak sanırım. Bir de videolara düzgün thumbnail yapmam lazım. Gösterimler on binlerce, fakat gösterim tıklama oranları... yerlerde. Son videoya az biraz bi' şeyler yaptım. Gösterim tıklama orana %5'i geçmiş en azından.
✪ Hasan Merkit ! ✪ MultiLewin ben bu Shorts olayını halen çözemedim. 20 rastgele video attım. Bir tanesi 2K izlendi. Diğerleri "3" bile izlenmedi. En çok izlenen videonun aynı ayarlarıyla tekrar Shorts yükledim tık yok. Bence en güzeli kanalın reklamını Instagram Reels'den yapmak. Bir deneyin derim.
MultiLewin ✪ Hasan Merkit ! ✪ Denerim. Kanalın algoritması çok iyi zaten şu an. Göstermeler falan on binlerce. Fakat işte gösterim tıklama oranı düşük. Onu halletmem lazım.