Arkadaşlar, siteyi baştan aşağı yenileyeceğiz. Uzun zaman alacak. Yine de yapacağız. Bu konuda tartışıp fikir sahibi olabiliriz. Sitenin artık PiluX, WinLove da olmak üzere projelerimizi tanıtan güzel bir ana sayfaya sahip olmasını planlıyorum.
Ekibime ait şahsi sitelerin olmasından yanayım,
Ekibimdeki (özellikle geliştirici arkadaşlar) için T.Web() yazılımını kısmi bir şekilde hazır hale getirmeye çalışıyorum. Ben, ekibimdeki herkesin kendini tanıtan güzel bir web sayfası olmasını istiyorum. Kendi domain adresleri yoksa bile teteos.net alan adının altında subdomain açmayı bile planlıyorum.
Örnek, "şu anlık" var olmayan bir alan adı yazayım: efishell.teteos.net gibi paylaşımlarını gösteren bir adres @EFIShell için güzel olabilir. 🙂 Kendisiyle konuşmadan bu örneği/öneriyi rastgele yazdım.
Kendim de hasanmerkit.com alan adını satın aldım. Şu anlık sadece Youtube hesabıma yönlendirme yapıyor.
Forum kısmına gelince,
Son dönemlerde forumlarda yaşanan vakalar bize ders olsun. Bütün kuralları baştan yazacağız. 1000 gönderiyi ve kullanıcı hesaplarını tertemiz bir kuruluma "TEK TEK GÖZDEN GEÇİREREK" aktaracağız. Ve olabildiğince güncel, kırılmaz link konularına önem vereceğiz.
Ayrıca, Techolay'ın beyaz listemizde olduğunu ancak Technopat kelimesi ve linklerinin burada tamamen yasaklanacağını belirtmek isterim.
Konu kopyalama konusuna gelince, uzun ve güzel bir makale yayınlamak istiyorum. Konuları kopyalamak, neden forum sitelerine zarar verdiğini ve bir konuyu birden fazla siteye nasıl SEO'ya zarar vermeden paylaşabileceğinizi bol bol anlatacağım.
Kara liste ve beyaz liste yapacağız. Bize zarar veren, bizi destekleyenlere zarar veren hiçbir marka veya topluluğun adının burada geçmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz.
Techolay beyaz listededir. Bunu da belirteyim. Techolay.net adresinden paylaşacağınız hiçbir bağlantı, reklam sayılmayacak. Ayrıca Techolay'ın moderasyon ekibinde olup da bu sitede de bulunan kişilere deneyimli ve güvenilir olmaları nedeniyle moderatör yetkileri tanımlamış bulunmaktayım. Hem bizim kitlemiz Techolay'a elinden geldiğince destek veriyoruz hem de Techolay bizi destekliyor.
Diğer öneri ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.