✪ Hasan Merkit ! ✪ RantonKouga burası daha çok rehber toplama ve geliştirici forumu. Techolay'a pek benzemeyebilir. 🙂 Yine de hoş geldin. ✅
RantonKouga @✪ Hasan Merkit ! ✪ bende saçma saçma oyunların rehberleri var. genellikle nasıl tamamlanır odaklı işine yarar mı bilemem?
RantonKouga ✪ Hasan Merkit ! ✪ genel anlamda rol yapma oyunlarının çoğu hatta tamamı steamde mevcuttur. Birde yazım kurallarından inşallah uyarı yemem. Kendim oynayıp ona göre yazıyorum.. Kopyala yapıştır değil yani.
✪ Hasan Merkit ! ✪ RantonKouga eğer yazım kurallarına uymakta zorluk çekiyor isen burası için istisna gösterebiliriz. Merak etme. Ama Techolay'da dikkatli olmalısın. Biz de yazım kurallarına önem vermeye başlayacağız.
✪ Hasan Merkit ! ✪ RantonKouga biz farklı yazılım kullanıyoruz. Diğer forumlara benzemeyebilir. Çözmesi kolay ama merak etme. 🙂
✪ Hasan Merkit ! ✪ FehmiDogru.js burada da Türkçe yazım kurallarına uyuyoruz dostum. Yavaş yavaş o kural gelecek. Dikkatli ol. 😃
FehmiDogru.js İlk gözüme çarpan detay profil mesajı özelliği olmaması -veya ben bulamadım-. Ha bu arada KızlarSoruyor bile kullanırım SDN kullanmam orası ayrı 🙂
✪ Hasan Merkit ! ✪ FehmiDogru.js profil mesajı Flarum'da yok. Ama ben bu siteyi öyle bir geliştireceğim ki Flarum bile benim yazdığım üyelik sistemi ile çalışacak. Belki profil mesajı özelliği kodlarım. 😉 Ama çok çok yolu var... Yine de yapacağım. Zaten PiluX için yeniden üyelik sistemi yazmamız şarttı. Başladık da. 🙂 Techolay'dan buraya gelen 4. kişisin. 😉 Mutlaka bu özelliği isteyen olacaktır. 😃
FehmiDogru.js ✪ Hasan Merkit ! ✪ Techolay'dan buraya gelen 4. kişisin. Ben aslında TeTeOS.Net bir forum değil de hani şu senin yaptığın tarayıcı tespit sistemi falan var ya onun gibi şeyleri paylaştığın bir site sanıyordum, bugün öylesine bi' girince farkettim. İlk 3'e girerdim yoksa 😈
FehmiDogru.js Flarum ne, Xenforo gibi bir şey mi? Bu konularda biraz zayıfım, en son yazılımla ilgili yaptığım şey ismimin sonuna .js eklemekti 😃 (Ondan önce de pandemi döneminde internetten bulduğum hazır Discord botu komutlarını Node.js olarak düzenliyordum)