Bahsi geçen uygunsuz konuyu açan kullanıcı, yıllar önce SDN yönetiminden ayrıldı. Yine bu konu yeni SDN ekibi tarafından silindi.
SDN yönetim kadrosundaki bazı moderatörlerin uygunsuz tavırları oldu. (Bir dönem ben de bazı uygunsuz hareketler yaptım ve bir daha tekrar etmedim. Yine de cezasını aldım. Bilen bilir.)
SDN'in itibarını daha da düşürmeye gerek olmadığı yönündeyim. Bu mesajı SDN istediği için vs. yazmıyorum, tamamen kendim istediğim ile yazıyorum. Hakkı Alkan'ın iktidar olan partiye ve geçmişte onlar gibi terörist elebaşı F*tullah Gülen'e yakın olması gibi başka durumlarda zaten senelerdir biliniyor. Biz yönetim ekibi de farkındayız, aramızdaki arkadaşlar da benim gibi muhalif kesimden.
Gerekli her adımları SDN moderasyonu atıyor.
Konuyu açan kişinin TeTeOS.Net ekibi ile alakası olmasa da açtığı bu konu durduk yere TeTeOS.Net ile SDN arasını bozabilir.
Ben hem SDN hem de buranın moderatörüyüm. Bulunduğum her forumu korumak ile yükümlüyüm.
Bu sebeple konuyu kilitlemeye karar versim. İsteğimi TeTeOS.Net yönetimine bildirdim ve onay aldım.
Anlayışınız için teşekkür ederim.